Efterårsbuffet

Foccacia brød lavet på surdej og manitoba mel, bagt med fennikelpollen og rosmarin. Hertil saltet smør fra Arla Unika.

Saltet øko laks fra Færørerne tilberedt til 48 grader, fermenteret citroncreme, kørvelmayo, stegte brødflager, hvide og røde efterårsradiser og urter som salat.

Plukket taskekrabbeklør, blomkålscreme med grillede toner, hjemmelavet creme fraiché, citronsyltet blomkålsbuketter i floralsk olivenolie, spanske mandler, "aske" og tallerkensmækkere.

Stegt lumina græsker som croutoner, 50 års lagret sød balsamico, syltede purløgsblomster, parmesan fra Vacche Rosse, aromatisk græskarkerneolie og salvie.

Grillede rødbeder vendt i egen reduceret saft, cremet friskost, hyldebærkapers plukket ved Risskov og vild brøndkarse.

Glacerede efterårskartofler i reduceret biodynamisk fløde, hasselnødder fra Piemonte og efterårstrøffel.

Langtidsstegt culotte af Jersey kalv stegt i 13 timer ved 58 grader med friske laurbær og ramsløg. Hertil cremet kantarelsauce.

  Svampet karamelkage med letsaltet kakaoculis, karamelcreme og chokoladespåner.

Luftig hvid chokolademousse smagt til med lakrids, sat hyldebærsaft, store brombær og hvid chokoladecrumble.

Tilkøb

Langtidsstegt lammeculotte 45,-
5 gode oste med behørig garniture 70,-
3 slags sødt til kaffen 38,-
Kok 280,- i timen

 

Pris

299,- kuverten

Minimum 19 kuverter

Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen, såfremt råvarerne ikke lever op til vores kvalitet.