I Entré har vi igennem mange år dygtiggjort os på forskellige anerkendte restauranter i ind- og udland, så vi kan give jer den bedste oplevelse når I vælger os til at lave maden til jeres bryllup. 

Igennem et samarbejde med NordicPark i Nordsjælland og Engestofte Gods på Lolland kan vi tilbyde jer unikke lokaler og betagende natur, som kan danne rammerne for det smukkeste bryllup. På begge lokationer er der er køkkenfaciliteter, service, personale som kender stedet og en daglig leder som er med til at koordinere dagen med jer. 

Har man en drøm om et holde bryllup på en anden lokation i Danmark, er det naturligvis også en mulighed. Vi bakker alt om hjemme fra vores eget køkken, kører til jeres valgte destination i vores kølebil og afholder brylluppet som var det i vores egne tilknyttede lokaler. Vi operere i hele Danmark, selvom HQ ligger i Århus, så vi kommer med glæde til Bornholm, Sydfyn osv.

Reference

"Jeg vil gerne rose dig for dit fremragende arbejde. Jeg har i mange år arbejdet i servicefaget og må indrømme at jeg er meget imponeret over hvor servicemindet du er og hvor godt dit håndværk er. Jeg har talt med utallige kokke ang. middagen til vores bryllup, men fra første gang jeg ringede til dig, havde du bare tjek på det. Vi har været så trygge og haft det så let ved bare at overlade det hele til dig. Maden var helt igennem fantastisk og du klarede det hele med bravo. Vi glæder os meget til at bruge dig igen. 

Jeg arbejder for BRFkredit og du har fået varm omtale i HELE huset."

- PERNILLE JOHNSON

Bryllup, 46 personer

Menu

Vi har ikke nogen fast bryllupsmenu, da alle par har deres egne drømme og ønsker om hvad de kunne tænke sig til deres drømmebryllup. Vi har dog et forslag til en menu, som man kan lade sig inspirere af. 

Nogle drømme om et prinsessebryllup med 7-retters menu, den smukkeste bryllupskage og brunch dagen efter, mens andre ønsker snacks ved velkomst, bryllupskage, 3-retters menu og afsluttende natmad. Der er mange muligheder, og derfor mødes vi altid med Jer for at snakke om hvad det er I kunne tænker jer. 

Tag endelig kontakt til os, så vi kan finde en dato hvor vi kan sætte os ned sammen, og snakke om jeres ønsker til jeres drømmebryllup.

Skærmbillede 2016-10-06 kl. 13.54.46.png