Referencer

Tusinde tak! Det er altid en fantastisk god oplevelse at få mad fra jeres køkken. Det er innovativt. Det er spændende, eksklusivt, og det smager rigtig godt!

 - Lars Løkke Rasmussen

Formand for Venstre & Statsminister for Danmark.

Private dining, 12 personer

 

“Entré er velsmagende, innovativt og en dejlig oplevelse. Som innovationschef ser og smager jeg mange spændende produkter, og Entré er blandt de bedste.
Maden er fantastisk, fortolkningerne er interessante og velsmagende, og så er der et herligt drive i teamet bag”

- Gyda Bay

Innovationschef, Future Food Innovation Agro Business Park

Reception, 76 personer

 
 
 
systematic.jpg

"Jeg havde stor fornøjelse af at have Entré på besøg i privaten med en elegant, varieret og særdeles velsmagende menu. Kokken bød os på flere forskellige retter bestående af ekstravagante råvarer, som var sammensat og præsenteret på en gennemført og smagfuld måde. Entré kom ligeledes med et super forslag til velsmagende og velafbalancerede vine, hvormed oplevelse af både mad og vin gik op i en højere enhed. Bestemt ikke sidste gang vi har besøg af Entré."

 - Michael Holm

Koncernchef & CEO for Systematic

Private Dining, 16 personer.

 

Maden var en kæmpe del af den store succesvores fest var! Gæsterne (og os selv ikke mindst) var HELT på halen over det høje niveau maden var på, og både smag og præsentation gik op i en højere enhed. Flere af vores gæster spurgte, hvem der havde lavet maden og hvordan det var lykkedes os at skaffe noget SÅ lækkert til så mange mennesker, og så til et budget som ikke ruinerede os. Det var virkelig noget helt særligt.

- Jonas Fræer sørensen

Konfirmation, 38 personer

 

ALT levede op til forventningerne. Og mere til. Alle retterne var himmelske. Rejecocktailen var alle helt i himlen over. Det bedste vi har smagt. Ever. Vi er så glade for vi valgte jer. Og vil anbefale jer til hele verdenen ;-) Alle vores gæster bad om kontakt informationer på jer og jeg håber I får nok at lave i mange år. Servicen har været så dejlig og venlig og jeg har været tryg ved Jer hele vejen igennem, fordi i svare  hurtigt og behageligt hver eneste gang.

- LENE PRÆST

Konfirmation, 33 personer

 

Vi vil gerne takke for den fantastiske mad til vores julefrokost. Det satte stemningen på den helt perfekte måde - ekstremt velsmagende menu og virkelig lækkert præsenteret. Der var både lækre nye variationer af de gamle klassikere og særdeles kvalificerede kandidater til ny-klassikere. Forventningerne var fra starten høje, men blev i den grad indfriet eller overgået.

- Sune Hansen

Leverancechef & Partner Vertica A/S

Julefrokost, 59 personer

 
heine.jpg

”En ypperlig, spændende og sjov madoplevelse, kombineret med professionel optræden, hvor glimtet i øjet er bevaret. Det var en rigtig god oplevelse. Alle aftaler blev overholdt. Vi vil meget gerne samarbejde igen.”

 - Heine Bach

Direktør, konsul
Det norske konsulat Aarhus
(Tidl. områdedirektør Nordea, Aarhus)

Private Dining, 15 personer

 

En SAND fornøjelse og en stor smagsoplevelse. Meget professionelle, fed kommunikation optil og under arrangementet, Maden var enkel med et twist og smagte fantastisk. Snacks var lavet let og elegant, serveret smukt og passede perfekt til arrangementet. Serveringen var til perfektion, ingen ventetid trods arrangementets størrelse og hele tiden med et smil på læben og et glimt i øjet. Vi vil klart anbefale Entré Dining og benytte dem ved lign arrangementer. 5 stjerner herfra.

- Minimum, rvlt, ph sko & superdry

Sommerfest, +200 branchefolk

 

Mange tak for en helt fantastisk nytårsmenu, det smagte vidunderligt, smagende var i topklasse. Vejledningen var dejlig nem at gå til og anretningen enkel, retterne fremstod smukke og indbydende. Det hele gav mulighed for en dag hvor vi kunne slappe af og ikke stå i køkkenet og stresse. 

- DANIEL MAAGAARD 

Nytårs take away 2015, 8 personer

 

Jeg vil gerne rose dig for dit fremragende arbejde. Jeg har i mange år arbejdet i servicefaget og må indrømme at jeg er meget imponeret over hvor servicemindet du er og hvor godt dit håndværk er. Jeg har talt med utallige kokke ang. middagen til vores bryllup, men fra første gang jeg ringede til dig, havde du bare tjek på det. Vi har været så trygge og haft det så let ved bare at overlade det hele til dig. Maden var helt igennem fantastisk og du klarede det hele med bravo. Vi glæder os meget til og bruge dig igen. 

Jeg arbejder for BRFkredit og du har fået varm omtale i HELE huset.

- Pernille Johnson

Bryllup, 46 personer