Private Dining

Snacks

Udvalg af sprøde og bløde snacks. 

Amuse

En hilsen fra køkkenet.

Brød

Surdejsbrød serveret med pisket brunet smør smagt til med kærnemælk og friskost rørt med urter.

Forret

Creme af karamelliserede aspargesjordskokker, hasselnødder fra Piemonte og caviar fra Rossini - Gold selection.

Forret

Grillet hummer fra bugten, avocadopure smagt til med basilikum, fermenteret citroncreme, vinaigrette på brunet smør med macadamianødder og spæde urter.

Mellemret

Dampet pighvar med citrusurter, oblater af butternut squash og syrlige danske efterårsæbler, skilt fiskefumé med Kalix löjrom.  

Hovedret

Filet af krondyr, fermenteret sort hvidløgscreme, Karl Johan svampe, vild brøndkarse fra Moesgaard og cremet sauce lavet på grillede morkler skilt med ramsløgsolie. 

Ost

Gratineret Stilton med høvlet bitter marcipan af spanske mandler og kirsebær lagret i portvin.  

Dessert

Parfait af creme fraiche 48 % smagt til med vanilje fra Bora Bora, krystalliseret hvid chokolade med citron verbena, sprøde pærer tilberedt i egen saft og karamelsauce.

Petit four

Udvalg af sødt.

PRIS

990,- kuverten. 

Vinmenu

850,- kuverten.

Minimum 8 kuverter

Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen, såfremt råvarerne ikke lever op til vores kvalitet.