Julebuffet

 

Marinerede hvide islandske sild med umodne ferskner. Serveret med cremet karrysalat rørt med danske æbler, hønseæg & urter.

Gravad vildlaks med syltede løg, ”ræve sauce” & surdejsbrød.

Torskefrikadeller vendt med dild, serveret med hjemmerørt remoulade.

Terrin lavet på sortfodssvin med syltet pære, sprøde svær, estragon og frissé 

Varm leverpostej med stegte svampe & peberbacon.

Rødkålssalat tilberedt med figner & portvin.

Knuste kartofler stegt med andefedt & rosmarin.

Confiterede andelår, grillet med citrus og ingefær, hertil kraftig sauce.

Franske oste med behørig garniture.

Ris a la mande med karamelliserede spanske mandler, hvid chokolade & syltede kirsebær.
 

Brød

Brød lavet på vild hvede. Hertil hjemmepisket smør.
 

Tilkøb

Flæskesteg med sprøde svær 65,-
3 slags sødt til kaffen 40,-
Kok 280,- i timen

Pris

360,- kuverten