ALT UDSOLGT

Vi tilbyder igen i år vores eftertragtede og udsøgte nytårsmenu som take away. Menuerne varierer fra år til år, men fokus har, og vil altid være, smag, balance, enkelthed og øje for detaljen.                                             Menuen skal man selv lune, anrette, servere og præsentere. Vi sørger for en nem og enkel beskrivelse af "how to do", som forklarer hvordan retterne tilberedes og anrettes.                                                                                      Med vores nytårsmenu vil vi gøre det nemmere for jer at stå i køkkenet, så I kan nyde aftenen uden stress og jag, og i stedet bruge tiden på at hygge med jeres gæster. Vi sørger for den gode smag og overlader jer til det gode værtskab.

ALT UDSOLGT

Foccacia brød lavet på surdej og manitoba mel, bagt med fennikelpollen, rosmarin og brændt tomat.

Forret

Saltet øko laks fra Færøerne tilberedt til 48 grader, fermenteret citroncreme, irgrøn avocadopuré, søde vinteragurker, oblater af hvide radiser, sprød brioche, og urtesalat lavet på syrlige og aromatiske skud af urter.

Hovedret

Steak af krogmodnet dansk okse tilberedt til 57 grader i 18 timer med timian og hvidløgssmør, karamelliseret gulerodspuré, grillet kartoffelfondant tilberedt i brunet smør og urter, syltede perleløg i blåbæreddike, ramsløgsblomster plukket ved Risskov i sommeren 2016, glaserede rødbeder i egen reduceret saft, frissé salat og cremet svampesauce med morkler skilt med ramsløgsolie.

Dessert

"Kæmpe Eskimo" anno 2016 - Cremet hvid chokoladeis smagt til med vanilje fra Bora Bora, , sprød brownie, krystalliseret mælkechokolade, syltede solbær, broken gel af solbær og rød skovsyre.

Pris

320,- Kuverten

ALT UDSOLGT!!