Private Dining

Som vært skal du ikke skænke middagen en tanke, da alle aspekter af måltidet er dækket ind på forhånd. Middagen kan tilpasses efter behov og ønsker – dog minimum 12 personer og minimum 4 retter pr. person. Måltidet indledes med bobler og små snacks. Til hver ret serveres et passende glas vin, og der vil være brød og smør samt vand under hele måltidet

Menu

Sprøde og bløde snacks serveret med liflige bobler.

Brød

 Surdejsbrød serveret med pisket brunet smør smagt til med brændt citron.

Forret

Grillet hummer fra Århus bugten, creme af grillet blomkål, fermenteret citron, dild emulsion, letrøget macadamianødder og caviar fra Rossini, Gold selection.

Mellemret

Foie gras au torchon med brændt sort peber, karamelliseret abrikoser pure, lammeller af citrus, sprød yoghurt og syrlige urter.

Hovedret

Rosa grillet and, rosenkål dampet med citronverbena, syltede tyttebær i egen saft, trøffel og cremet sauce med confiteret kråser og sprødt skind.

Dessert

Cremet is med vanilje fra Bora Bora, krystalliseret hvid chokolade, brændte mandler og lun sauce lavet på kirsebær smagt til med varme krydderier.

PRIS

995,- kuverten med matchende vinmenu

Minimum 12 kuverter