Lokationer

I 2015 bestemte vi os for at søge efter nogle unikke lokaler som kunne leve op til den samme magi, som vi følte Entré bidrog med til bryllupper og andre store begivenheder. Lokalerne skulle have en magisk og smuk stemning over sig og samtidig ligge i naturskønne omgivelser, som sørgede for en ro over brylluppet. Vi fandt heldigvis hurtigt nogle dygtige samarbejdspartnere som i vores øjne, havde de smukkeste lokaler som kunne forene denne store dag og få det hele til og gå op i en højere enhed.

Nordicpark

Med beliggenhed i det natur skønne og rolige nordsjælland ligger Nordicpark. Bygget efter nordisk mytologi og inspireret af vikingernes byggestil i bearbejdet træ. Midt blandt naturparker og søer ligger Valhalla med plads til 120 spisende gæster i det smukkeste lokale med skøn belysning, træ udskæringer og dejlig varme fra de mange detaljer. Ved siden af Valhalla ligger amfiscenen, som sætter standarden for den romantiske vielse og perfekt til reception. Nordicpark er alt det man søger af unikhed, samt en gaæster har mulighed for overnatning i de tilhørende lejligheder.

 

Engestofte Gods

Ved bredden af Maribo Sø ligger Engestofte Gods. Bygget i 1457 og med en unik naturskønhed, som er svær og finde andre steder. Der falder en ro over en når man ankommer til dette sted. Den gamle lader som danner rammerne for bryllupper og andre store begivenhed, gennemgik i 2015 en renovering , med respekt for de gamle smukke detaljer, står dette lokale, med plads til 200 spisende gæster, i lyse detaljer grundet de store vinduer som vender ud mod gårdspladsen og de naturskønne grønne arealer. Med den gamle kirke ved siden af kan alt fejres på samme sted. Dette sted er skabt til og lave gode minder.