Julen 2016

 Vi har kigget alle de gamle klassikere igennem, skruet op for kvaliteten, tilsat en masse kreativitet og haft respekt for smagene samt traditionerne, da vi sammensatte årets julemenu. Det er vores ønske at servere den bedste udgave af en "rigtig julefrokost", set fra vores perspektiv. Med vores julebuffet får I således et bredt udvalg af jule-inspireret gastronomi, som særligt passer til større selskaber i privaten såvel som i virksomheden. 

Alt bliver tilberedt og anrettet i vores eget køkken af vores dygtige kokke, således alt er klar når i afhenter det eller vi ankommer hos jer med det. Alt er anrettet på smuk service og lige til og servere. Ønskes der servering, så vil vores tjenere selvfølgelig også være behjælpelige hermed.

Reference

"Vi vil gerne takke for den fantastiske mad til vores julefrokost. Det satte stemningen på den helt perfekte måde - ekstremt velsmagende menu og virkelig lækkert præsenteret. Der var både lækre nye variationer af de gamle klassikere og særdeles kvalificerede kandidater til ny-klassikere. Forventningerne var fra starten høje, men blev i den grad indfriet eller overgået"

- SUNE HANSEN

Leverancechef & Partner Vertica A/S

Julefrokost, 59 personer


Julebuffet

Sønderjysk kernerugbrød og surdejsbrød, serveret med smør fra Arla Unika og grevefedt.

Marinerede islandske sild i hvid balsamico serveret med karrysalat rørt med Cox Orange æbler, hyldebærkapers fra Risskov og urter.

Smilende biodynamiske hønseæg med dildmayo, fermenteret citroncreme, sprøde brødflager stegt i brunet smør, håndpillede rejer og dild.

Entrés fiskefrikadeller med røgede toner, hjemmerørt grov remoulade og grillede citroner.

Varm leverpostej fra slagteren med stegte svampe og peberbacon.

Anderilette drysset med fedtegrever og rørt med løvstikke. Serveret med hjemmesyltede asier.

Glaserede kartofler i reduceret fløde fra Arla Unika, vendt med knust sort peber og bred persille.

Grisebasse langtidsstegt ved 74 grader i 24 timer med friske laurbærblade. Serveret med cremet "brun sovs" og syltede tyttebær fra sensommeren 2016.

Oste fra nær og fjern med behørig garniture.

Ris a la mande med brændte spanske mandler, hvid chokolade og syltede kirsebær.

PRIS

295,- kuverten 

Minimum 18 kuverter

Tilkøb

Stegte sild i balsamisk blommeeddike med cremet fynsk rygeost og syltede rødløg 45,-

Gravad øko laks fra Færørerne med rævesovs 45,-

Hønsesalat med confiterede Karl Johan svampe, vinteræbler, syltede hvide asparges, grov sennep og urter. Serveret med crossainter 55,-

Grønkålsalat med sprøde pærer, grillede valnødder, tranebær og creme fraiche rørt med sennep 35,-

Høns i asparges "ikke som mormor laver den" 55,-

Confiterede andelår og bagte svesker 60,-

Citronfromage med saltet karamel, krystalliseret hvid chokolade og flødeskum pisket af 50% fløde 45,-

Honningkage med mørk chokoladecreme og syltede abrikoser 45,-

Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen, såfremt råvarerne ikke lever op til vores kvalitet.