This is where the magic happens

Vi er et kreativt køkken med base i Aarhus, som laver mad ud af huset til selskaber, receptioner, bryllupper og andre anledninger.
Entré Dining handler om eksklusive og sammensatte spise- og vinoplevelser. Eksklusiviteten baseres på vores gastronomiske håndværk, respekt og kærlighed til råvaren og processen. Den sammensatte spiseoplevelse handler for os om dynamikken mellem retterne, borddækningen, vinen og omgivelserne, for ikke at glemme relationen mellem mennesker. Når vi mødes over et måltid mad, er der potentiale for at magi kan opstå på flere planer. Hvis man kigger lidt nærmere kan man se, at Entré Dining ikke kun er et kreativt køkken. Det er i høj grad også et nysgerrigt og kærligt rum hvor mennesker mødes for at dele ord og oplevelser. Vi glæder os til at give jer en oplevelse.

Mvh. Entré Dining 

Smag på verdenen

Det bedste køkken er et som ikke ser snævert på den gastronomiske verden, men tør samle folk og i fælleskab smage på verdenen.

Kokken bag

Bag Entré finder I Jacob Bülov, som startede sin kokkekarriere tilbage i 2007. Han har blandt andet været i lære ved Wassim Hallal og brødrene Koch, og arbejdet på flere anerkendte spisesteder. Desuden har han    rejst rundt forskellige steder i Europa for at arbejde og lære fra nogle af de bedste restauranter. Inspirationen og erfaringen har han taget med i Entré, så I nu kan nyde godt af den.

lars_lokke.jpg

Referencer

Tusinde tak! Det er altid en fantastisk god oplevelse at få mad fra jeres køkken. Det er innovativt. Det er spændende, eksklusivt, og det smager rigtig godt!
- Lars Løkke Rasmussen

Formand for Venstre & Statsminister for Danmark.

.