Bryllup

Dette er kun et forslag på hvordan en bryllupsmenu kunne se ud. Alt bliver skræddersyet efter jeres ønsker og drømme, så vi sammen finder essensen af den perfekte menu til jeres ønskebryllup.

Menu

Snacks

Udvalg af bløde og sprøde snacks med inspiration fra Torvet i Aarhus.

Amuse

En lille hilsen fra køkkenet inden middagen begynder.

Brød

Foccacia brød lavet på surdej og manitoba mel, bagt med fennikelpollen, rosmarin og tomat. Serveret med saltet smør fra Arla Unika.

Forret

Saltet øko laks fra Færørerne tilberedt til 48 grader, serveret med fermenteret citroncreme, dildemulsion, cremet fynsk rygeost som mousse og mayo lavet på danske limfjordsøsters. Hertil hvide og røde sommerradiser som sprødt, søde agurker, stegte brødflager drysset med salturt og spæde urter som salat.

Mellemret

Pocheret andeæggeblomme tilberedt til 64 grader, cremet vild spinat, grillede hvide asparges vendt i røget olie, syrlige urter og luftig velouté med grillede nuancer lavet på hvide asparges og skilt med løvstikkeolie.

Hovedret

Culotte af Jersey kalv fra Mols Bjerge langtidstegt ved 58 grader i 16 timer med sorte hvidløg, spæde laurbær og brunet smør. Serveret med svinekæber fra Hindsholmgrisen som er langtidsbraiseret i trøffel jus og glaseret i samme lage, syltede tyttebær i hybenroseeddike, sprød selleri stegt med citrontimian, saltbagte salatløg drysset med syltede granskud, karamelliserede sennepsfrø og sprød tærte med ærtesalat. Hertil intens sauce lavet på morkler og monteret med røget marv. A part nye danske kartofler vendt i ramsløgssmør.                                                                                                                                   

Dessert

Svampet mazarinkage smagt til med citron, cremet is lavet på creme fraiche 48 % og sat med hvid chokolade,  macarons med pistacie og fyld af chokoladeganache, søde danske jordbær, broken gel lavet på saft af skovjordbær, saltet karamel, krystalliseret hvid chokolade som crumble, citron verbena og lakridsale urter.  

Pris

   Snacks og 3 retters menu 495,- Kuverten -/ Vinmenu ad libitum 325,- Kuverten

  Snacks og 4 retters menu 540,- Kuverten -/ Vinmenu ad libitum 400,- Kuverten

Tilkøb

Liflig Champagne til snacks 110,- Kuverten

Bryllupskage efter jeres ønske 70,- Kuverten

Oste fra nær og fjern med behørig garniture 40,- kuverten

Natmad 55,- Kuverten

Brunch 95,- Kuverten

                                                                                                                                                     

Samarbejdspartnere

Klarbar.dk 

Mobil cocktailbar med fokus på kvalitet og god service.

Nohrlund.dk

Bottled cocktails.

Raisfoto.dk 

Fotograf.

Bangogthy.dk 

Brudebuket og dekorationer.